WANTED: Opetussisältöjä tarjoavat yritykset / Companies offering educational content

edu_mainos (1).png

-In English below-

Haemme täsmähakuna PINO Networkin järjestämään edu InnoFestiin yrityksiä, joita kiinnostaa tarjota opetuksellista sisältöä Ouluun suuntautuvaan koulutusmatkailuun. Koulutustuotteiden innovaatiopäivään edu InnoFestiin on 12. marraskuuta osallistumassa koulutusmatkailutoimijoita, jotka kehittävät päivän aikana koulutusmatkailupakettia yhdessä opetuksellisen sisällöntuottajien kanssa. Kohderyhmänä ovat ulkomaalaiset yläkoulu- ja lukioikäiset nuoret, jotka vierailevat Oulun seudulla.

Osallistuvilla matkanjärjestäjillä on valmiita ideoita pohjaksi työskentelylle. Koulutusmatkailupaketista hiotaan kuudessa tunnissa myytävä tuote jo olemassa olevalle asiakaskunnalle. Tuotetta aletaan myydä heti kun mahdollista.  Jos yrityksenne tarjoaa opetuksellista sisältöä ja koulutusmatkailu kiinnostaa, tulkaa mukaan!

Edu InnoFest on kaikille avoin tapahtuma, jossa pienissä ryhmissä kehitetään koulutusvientiin suuntautuvista ideoista valmiita tuotteita, alan asiantuntijoiden opastuksessa.

Päivän aikana kehitettävät tuotteet käyvät läpi kaksi pitchaus-kierrosta, joiden jälkeen ryhmä saa rakentavaa palautetta sparraajilta. Tapahtuman päätteeksi tuomaristo valitsee ja palkitsee parhaan tuoteidean.

Työskentelykielinä suomi ja englanti. Päivän aikana tarjotaan lounas ja virvokkeita.

Asiantuntijoina toimivat tuotekehityksen ja viennin innovaatioekspertit Elina Takaluoma, Mia Kemppaala, Sari Päivärinta ja Niina Karvinen.

Edu InnoFest Oulussa 12.11 klo 8:30-16:00 osoitteessa Albertinkatu 16 B (Diak).

Tervetuloa mukaan!

WANTED: Companies offering educational content

We are looking for companies offering educational content to join the 1st edu InnoFest on November 12th. Tour operators will also join this open innovation day to develop an Oulu based educational visit package for visitors interested in Finnish educational solutions.

If your company offers educational content for ages 13-18 (upper comprehensive and upper secondary school students), we warmly welcome you to join the event to develop a joint package together with the tour operators and other companies. At the end of the co-creation, this visitor targeted package will be ready and the tour operators start promotion as soon as possible this year. (Please note, variety of other education export products can be developed in the same workshop and this particular invitation is to make sure we get new solutions also for educational travel.)

Professional coaching jury: Elina Takaluoma, Mia Kemppaala, Sari Päivärinta and Niina Karvinen.

Edu InnoFest is an open innovation event that focuses on developing services and products for global education market in just about 6 hours. Each team will get help from creative business professionals who will coach and inspire teams throughout the day. During the day, teams will pitch their ideas to the jury and the best idea will be awarded. 

Edu InnoFest is held on 12 November 2019 at 8.30-16.00 at Diaconia University of Applied Sciences (Albertinkatu 16 B, Oulu). 

The event is free of charge. Join the event by signing up. 

The languages of the event are Finnish and English.