Ruandassa järjestetään 26.-28. syyskuuta opetusalan konferenssi eLearning Africa

Hei kaikki Afrikan markkinoista kiinnostuneet,

Education Finland osallistuu eLearning Africa -konferenssiin Ruandassa ja järjestää sen yhteydessä Doing Business with Finland -seminaarin yhdessä Finnpartnershipin kanssa.

Ruandassa järjestetään 26.-28. syyskuuta opetusalan konferenssi eLearning Africa, joka kiertää vuosittain mantereen eri maissa. Konferenssi kokoaa yhteen yksityisen ja julkisen puolen opetussektorin toimijoita eri puolilta mannerta. Ennen konferenssia ohjelmaan kuuluu:

24.9. vierailu Ruanda opetusministeriöön sekä Rwanda Development Boardiin

25.9. puolen päivän mittainen Doing Business with Finland -seminaari, joka keskittyy koulutussektoriin ja vastaanotto yhdessä Suomen lähetystön kanssa

Osallistuminen delegaatioon ja Finnpartnershipin varaamalle yhteiselle esittelypaikalle (meeting point tyyppinen kioski) on kaikille avointa (osallistumismaksu meidän kautta 590 eur), ja Education Finland-ohjelma tukee vielä varsinaisten jäseniensä osallistumista 15%. Matkajärjestelyistä ja kuluista jokainen osallistuja vastaa itse, mutta vinkkejä ja suosituksia saa allekirjoittaneelta. Matka voi olla myös osa Ruandaan suuntautuvaa laajempaa projektia, jolloin siihen voi hakea Finnpartnershipin liikekumppanuustukea.

Ilmoittautumiset oheisen linkin kautta:
https://link.webropolsurveys.com/EP/92B93E71BB1070F6