Oppimisen uusi aika alkaa Oulussa 18.5.2018

 

Aika: 18.5.2018 klo 8.30-11.00

Paikka: Voimala 1889, Kasarmintie 1, Oulu

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään yrityksesi tuotteita, palveluja tai ratkaisuja aidoissa oppimisympäristöissä yhteiskehittämisen keinoin. Tilaisuudessa kerrotaan yritysten mahdollisuuksista tehdä kokeiluja ja demoja Oulun kaupungin kouluissa ja monitoimitaloissa sekä Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella. Tarjolla myös asiantuntijapuheenvuoroja, jotka käsittelevät yritysten kokemuksia nopeista kokeiluista ja yhteiskehittämisestä sekä oppimisympäristöistä innovaatioalustana.

8.30 Aamukahvit
9–9.30 Oulun kaupungin ja Oulun ammattikorkeakoulun osahankkeiden esittäytyminen
9.30–9.50 ”Yhteiskehittäminen yrityksen näkökulmasta: kokemuksia koulussa toteutetusta nopeasta kokeilusta” Jani Vallirinne, Suomen Koodikoulu
9.55–10.15 ”Koulujen ja yritysten yhteinen Innovaatioalusta on kaikkien voitto – Miksi?” Niko Lindholm, Forum Virium
Tauko
10.25 ”Yhteiskehittäminen TKI-hankkeissa”, Kirsi-Marja Lonkila, Demos Helsinki
11.00 Tilaisuuden päätös

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua 11.5. mennessä. Ilmoittaudu tästä!

Lisätiedot: Anne Koskela, anne.koskela@ouka.fi tai Johanna Pihlajamaa, johanna.pihlajamaa@oamk.fi

6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeen päätavoitteena on vahvistaa oppimiseen sekä erilaisiin älykkäisiin fyysisiin ja virtuaalisiin oppimisympäristöihin liittyviä palveluja, tuotteita ja teknologioita kehittävien ja tarjoavien yritysten liiketoimintamahdollisuuksia. Vuoden 2020 huhtikuun loppuun kestävä hanke on saanut rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta ja on osa 6Aika-strategiaa.