Back to All Events

PINO Network: Palvelumuotoilun perusteet

  • OSAO Kaukovainio 2 Kotkantie Oulu, 90250 Finland (map)
PINONetwork_KAHVI_2048x1072.jpg

Aika: Perjantai 27.9. 2019 klo 27.9. klo 8:30-12
Paikka: OSAO, Kaukovainion yksikkö, Kotkantie 2, Tekniikan yksikön auditorio

Koulutuksessa käymme läpi palvelumuotoilun perusteita. Koulutusviennin esimerkin avulla opit hyödyntämään asiakasymmärryksen, palveluiden ideoinnin, konseptoinnin ja kehittämisen työkaluja. Opit myös toteuttamaan nopeita kokeiluja ja testaamaan palvelukonseptiasi.

Koulutus on maksuton ja avoin Pohjois-Pohjanmaan oppilaitosten henkilökunnalle. Koulutukseen voivat osallistua myös Pohjois-Pohjanmaalla toimivien mikro- ja pienyritysten henkilöstö sekä muut koulutusviennistä kiinnostuneet.

Voit ilmoittautua samalla Palvelumuotoilun työkalut ja Liiketoiminnan suunnittelu ja -tuotteistus -koulutuksiin!

Palvelumuotoilun työkalut

Aika: torstaina 10.10. klo 12-15:30 ja torstaina 17.10. klo 8:30-12
Paikka: 10.10. OAMK Kaukovainio, luokka 2744-42, 17.10. Oulun yliopisto, Tellus Innovation Arena, kokoushuone Galaxy

Ryhmätyönä toteutettava harjoitus, jossa rakennetaan asiakkaan palvelupolku sekä tehdään palvelumalliharjoitus koulutusviennin näkökulmasta. Koulutukseen liittyy koulutusvientiin liittyvä ennakkotehtävä.

Liiketoiminnan suunnittelu ja tuotteistaminen:

Aika: torstaina 31.10. ja torstaina 7.11. klo 8:30-12(saman sisältöiset, valitse itsellesi sopiva päivä)
Paikka: 31.10. paikka tarkentuu myöhemmin, 7.11. Oulun yliopisto, Tellus Innovation Arena, kokoushuone Galaxy

Koulutuksessa saat perustiedot liiketoiminnan suunnittelusta ja tuotteistamisesta. Opit hyödyntämään asiakasarvokarttaa (Value Proposition Canvas) ja liiketoimintamallinnuspohjaa (Business Model Canvas). Koulutukseen liittyy koulutusvientiin liittyvä ennakkotehtävä.

Koulutukseen osallistuminen on vähämerkityksistä eli de minimis -tukea yrityksille (500 €/yritys). Yritysten osallistujille lähetetään ohjeet de minimis -selvityksestä ilmoittautumisen yhteydessä. Lue lisää de minimis -tuesta.

Koulutus järjestetään osana Koulutusviennin alueellisen osaamisen vahvistaminen -hanketta (KAHVI). Hanketta hallinnoi Oulun ammattikorkeakoulu ja se toteutetaan yhteistyössä Diakonia-ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston ja OSAOn kanssa. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Earlier Event: September 24
EAIE Helsinki 2019