Back to All Events

Koulutusviennin mahdollisuudet -seminaari

  • OSAO Kaukovainion yksikkö 2 Kotkantie Oulu, 90250 Finland (map)
PINONetwork_KAHVI_2048x1072.jpg

Miten koulutuksesta ja oppimisesta voidaan luoda menestyviä tuotteita ja palveluita kansainvälisille markkinoille?

Koulutusviennin mahdollisuudet -seminaarissa avataan esimerkkien kautta, mitä koulutusvienti on ja millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa oppilaitoksille ja yrityksille.

Seminaarin ohjelma
8.30 Aamukahvit ja ilmoittautuminen (Osao Kaukovainio, Kotkantie 2A, Oulu. Auditorio on pääovien jälkeen aulassa)
9.00 Tervetuloa – Sinikka Suutari, projektipäällikkö, Oulun ammattikorkeakoulu
9.15 Avauspuheenvuoro – Helka-Liisa Hentilä, koulutusrehtori Oulun yliopisto
9.45 Tauko
10.15 Ammattikorkeakoulun kokemuksia koulutusviennistä: case SignEdu – Sari Päivärinta, Yrittäjyyden ja innovaatioiden erityisasiantuntija, Diakonia-ammattikorkeakoulu
10.45 Koulutusvienti ammatillisessa koulutuksessa – Mika Kananen, projektikoordinaattori, Oulun seudun ammattiopisto
11.15 Lounas (omakustanteinen, 5 euroa)
12.30 Koulutusviennin onnistumisia ja haasteita yritysmaailmassa – Tiina Kakko, myyntipäällikkö ja Markus Packalen, kansainväliset projektit ja oppiminen, Qridi Oy
13.00 Yliopisto kansainvälisille markkinoille – Charlotta Collén, kehitysjohtaja, kansainväliset asiat, Oulun yliopisto
13.30 Keynote-puheenvuoro: Tulevaisuuden oppiminen ja koulutusvienti – Lauri Järvilehto, työelämäprofessori, Aalto-yliopisto
14.15 Kahvitarjoilu
14.30 Koulutusviennin työpaja
15.30 Seminaari päättyy

Seminaari on maksuton ja avoin Pohjois-Pohjanmaan oppilaitosten henkilökunnalle. Seminaariin voivat osallistua myös Pohjois-Pohjanmaalla toimivien mikro- ja pienyritysten henkilöstö sekä muut koulutusviennistä kiinnostuneet. Ilmoittaudu 7. syyskuuta mennessä!

Seminaari aloittaa koulutusviennin koulutusten sarjan, jossa perehdytään palvelumuotoiluun, liiketoiminnan suunnitteluun, kansainväliseen markkinointiin ja kohdemarkkina-alueisiin ympäri maailmaa. Ilmoittaudu myös näihin syksyn koulutuksiimme!

 Seminaariin osallistuminen on vähämerkityksistä eli de minimis -tukea yrityksille (250 €/yritys). Yritysten osallistujille lähetetään ohjeet de minimis -selvityksestä ilmoittautumisen yhteydessä. Lue lisää de minimis -tuesta.

Koulutusviennin mahdollisuudet -seminaari järjestetään osana Koulutusviennin alueellisen osaamisen vahvistaminen -hanketta (KAHVI). Hanketta hallinnoi Oulun ammattikorkeakoulu ja se toteutetaan yhteistyössä Diakonia-ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston ja OSAOn kanssa. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.