Back to All Events

Co-Creation for the Future Learning Environments -workshop

  • oulun yliopisto Oulu Finland (map)

Tilaisuuden järjestäjiä ovat Oulun Yliopiston GenZ-profilaatiohanke (www.oulu.fi/genz), Oppimisen ja koulutusteknologian tutkimusyksikkö, LET (www.oulu.fi/koulutusteknologia/) ja Oulun kaupungin 6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt –hanke (www.oppimisenuusiaika.fi) . Tilaisuus on osa kansainvälistä Current and emerging technologies in research for human learning and interaction (The European Association for Research on Learning and Instruction, https://www.earli.org/  SIG20-26) –workshopia. Tarkempia lisätietoja tapahtumakokonaisuudesta on luvassa elokuussa.

 

Workshopissa EdTech-alan yrityksillä on mahdollisuus yhteiskehittää omaa tuotettaan tai palveluaan eri sidosryhmien kanssa. Co-Creation for the Future Learning Environments on monitieteinen yhteiskehittämistilaisuus, jonka osanottajat ovat opetusalan ammattilaisia, kehittäjiä, opiskelijoita sekä oppimisen tutkijoita Suomesta ja Euroopasta. Yhteiskehitettävä tuote voi olla esimerkiksi oppimisteknologian sovellus, jota voi hyödyntää oppimisen ja vuorovaikutuksen tukena tai näiden tutkimukseen, tai vaikkapa tietyn oppimisprosessin visualisoimiseen. Tuotteen ei tarvitse olla täysin valmis. Tärkeintä on, että yritys pystyy kertomaan, visualisoimaan ja demoamaan yhteiskehittämisen tuotettaan lyhyessä ajassa. Tilaisuuden kielenä on englanti. Ehdota oma tuotteesi/palvelusi mukaan tapahtumaan!

 

Mikäli innostuit, ilmoita kiinnostuksestasi vastaamalla oheiseen ilmoittautumislomakkeeseen https://alustava_ilmoittautuminen viimeistään 2.8.2019. Mukaan valitaan 4-5 yritystä, joten kannattaa olla nopea. Järjestäjillä on oikeus valita ilmoittautuneiden joukosta mielestään sopivimmat. Valinta suoritetaan heti elokuun alussa.

Tervetuloa mukaan!

 


 

 

 

 

6Aika logo.jpg
Earlier Event: October 9
The Worlddidac Asia 2019